22 Μαΐ 2020

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2013-14


Η ομάδα μετά από πολλά χρόνια αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία. Στη Γ’ Εθνική. Συμμετέχει σε ένα δύσκολο όμιλο (με ταξίδια στη Κρήτη και Κυκλάδες) από τον οποίο υποβιβάζονται στο τέλος του πρωταθλήματος 7 ομάδες! Υπάρχει αισιοδοξία για καλή πορεία.
Έρχεται στην ομάδα νέος προπονητής, ο Βαγγέλης Μάλλιος με τους συνεργάτες του.
Η κ. Μαρνέρη παραμένει πρόεδρος της ομάδας και ο Μ. Σκοπελίτης  γενικός αρχηγός. Νέοι έμπειροι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στο ρόστερ της ομάδας. Σουλογάνης, Μακρής, Χαλκιάς, Δωροβίνης, Μπιρμπίλι, Ζώνας, Κατσούδας, Φέτσης, Ζίζηλας είναι κάποιοι από αυτούς.
Μετά από δύο ισοπαλίες στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος απομακρύνεται ο προπονητής και τον αντικαθιστά ο Δ. Ζυγούρης με βοηθό τον Σ.Καραλάγα. Η ομάδα έχει αγωνιστικά προβλήματα και φέρνει πολλές ισοπαλίες στους αγώνες της. Πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Γ. Τζαβέλας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι αποχωρεί και δεν συνεχίζει την ενασχόληση του με αυτή. Έτσι και γίνεται.
Δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση στο κόσμο της ομάδας και βέβαια στους ποδοσφαιριστές. Βγαίνουν μπροστά  οπαδοί της Δόξας με την εντυπωσιακή στήριξη του κ. Νίκου Κακογιάννη. Τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Ν. Ψύχας, και οι Ζυγούρης Καραλάγας απομακρύνονται. Προπονητής αναλαμβάνει ο Φ. Θανέλλας και γενικός αρχηγός ο Δ. Χόρτσας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές φεύγουν και η ομάδα συνεχίζει τη προσπάθεια της να παραμείνει στη κατηγορία πλέον. Έρχεται ο Κασνέτσι και αρχίζουν να παίζουν οι Λουσαράκης και Μενίκου που έως τότε δεν ήταν διαθέσιμοι.
Ο προπονητής και γενικός αρχηγός υποβάλλουν μετά απο 4αγωνιστικές την παραίτησή τους και επιστέφει στην ομάδα ο Β. Σταυρακόπουλος. Παρά τις προσπάθειες της Διοίκησης, του κ. Κακογιάννη, του προπονητή και των παιχτών η ομάδα υποβιβάζεται στην Α’ ΕΠΣΑ.