22 Μαΐ 2020

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011-12


Ο Τάκης Χολέβας για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να παραμείνει στη προεδρία της ομάδας. Παραμένει όμως στο ΔΣ  και αναλαμβάνει πρόεδρος ο Κώστας Κατσιούλας έχοντας την αμέριστη βοήθεια του Νίκου Κακογιάννη και Μπάμπη Ζαχαρόπουλο που αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου του ΔΣ.
Γενικός αρχηγός ο Νίκος Αγγελίδης ο οποίος αντικαθίσταται αργότερα από τον Άκη Κακαρίκο.
Προπονητές παραμένουν οι Ρόπας, Ζυγούρης και Βακερλής. Ζητούν μόνο πέντε νέους ποδοσφαιριστές και διατηρούν το κορμό της ανόδου. Έρχονται ο μεγάλος Άγγελος Ζαφειράκης, ο Ταμπουράκης, ο Μορουσάνου, ο Διαμάντης και ο Αιβάζης και επιστρέφει από τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Κασσιανός. 

Τον Φεβρουάριο του 2012 το ΔΣ της ομάδας ενημερώνεται από τον Γιώργο Τζαβέλλα ότι ενδιαφέρεται να αναλάβει και να βοηθήσει την ομάδα. Η πρόταση αντιμετωπίζεται θετικά και αρχίζει μια προετοιμασία για την έλευσή του στην Δόξα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα ξεκινάει με ήττα στο Χαιδάρι από την ομώνυμη ομάδα αλλά κάνει καλή χρονιά και τερματίζει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πρώτος σκόρερ ο Δημήτρης Ταμπουράκης με 21 τέρματα.

Οι Ρόπας-Ζυγούρης στα δύο χρόνια της παρουσίας τους στην ομάδα χρησιμοποίησαν 22 ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.